Ontdek Beachy WAVES

Dit kapsel is populairder dan ooit!!!!

Geschreven door Jessica Snel

Het kapsel wat super populair is en heel veel mensen mooi staat is de balayage trend, blonde gemengde kleuren, combi’s van cool blond met warm blond en softe krullen met een midi – lengte. Deze haartrend zie je momenteel veel en is zowel chique als stoer te dragen en staat bij elke leeftijdsgroep!

De beachy waves kun je goed zelf maken en houdt voor dagen!!! Zorg voor de juiste stylingsproducten als je met een stijltang je waves gaat maken!

Een goede hittebescherming is dan een must! Let ook op dat jouw stijltang niet boven de 180graden Celsius komt want dat wil je je haren echt niet aandoen. Heb je tips nodig voor een echte goede styltang??Vraag onze haarstylistes naar de GHD styling tools!!

deel dit artikel

Wil je een afspraak maken?

Dat is geen probleem bij Snel Kappers! Op elk moment van de dag kun jij je afspraak zelf maken middels onze website. Toch liever zonder afspraak naar de kapper? Kom gerust langs bij één van onze salons in Alphen aan den Rijn, Boskoop of Gouda.

Voel je thuis

Zodra je binnenstapt bij één van onze salons, voel je je meteen op je gemak. Een verse kop koffie of een fris glas citroenwater helpt hierbij. Kom je in de avonduren? Dan staat er een glas witte wijn of een lekker koud biertje voor je klaar.