HOOGSTE TIJD VOOR
EEN MASKER IN JE HAAR!!

Merk je dat je haar wat droog aanvoelt of soms snel pluist?

Verwen je haar minimaal 1 keer per week met een masker.
Heb je gekleurd haar of je haar op een andere manier chemisch behandeld?
Dan is het raadzaam om je conditioner te vervangen door een masker en je haar na elke wasbeurt te verwennen met een masker. Je haar en haarkleur blijft hierdoor in goede conditie.

Voor elk probleem en de verschillende types haar hebben we oplossingen die perfect bij jou passen. We werken bewust met 2 merken (Kevin.Murphy & System Professional) om alle wensen te kunnen bedienen.

Wil je eerst kennismaken met een masker? Dat kan perfect tijdens je salon bezoek.
Zo kun je ervaren wat een masker voor je haar doet en leggen we je uit hoe je het thuis het beste kan bijhouden. Wij geven je graag tips en tools om jouw haar in topconditie te houden.

Omdat we voor ieder wat wils hebben, bieden we ook crème maskers aan, tijdens deze behandeling leggen we jouw haar in de watten met een heerlijk verzorgend masker en een warme handdoek. Ondertussen kan jij genieten van een overheerlijke cappuccino, koffie of thee en helemaal tot rust komen

Deze behandeling kost € 16,75

Geen zin of tijd voor een uitgebreide salon behandeling? Maar je haar heeft wel intensieve verzorging nodig? Geen probleem! Een heerlijk Mousse Masker is dan een geweldig alternatief. Ontspan met de wasmassage terwijl wij het mousse masker heerlijk in masseren.

Deze behandeling kost € 9,25 

Genoeg keuze en voor elk probleem een oplossing, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij kan genieten van het mooiste haar.

Denk je: “nee dank je, geen salon behandeling voor mij?” Neem dan een masker mee voor thuis, zodat jij je haar thuis kan verwennen.

In de salon hebben we 2 speciale in-salon behandelingen die we volledig op maat maken en verschillende problemen tegelijk aanpakken.

Je grootste wens kan namelijk uit meerdere dingen bestaan: bv. Je wil graag volume en geen droge pluizige punten meer.

De Re-Born of Treat.Me behandeling zijn dan de oplossing voor jou. We stellen de behandeling  zo samen dat het beide problemen aanpakt, wel zo prettig.

Deze behandeling kost € 24,- en gemiddeld heb je 4-6 weken plezier van deze intensieve treatment.