IS ER IEDER SEIZOEN EEN “NIEUWE HAARTREND?”

Dit is iets wat altijd heel geleidelijk gaat, het straatbeeld verandert nooit in 1 keer.

DE LOB
Op het gebied van haartrends zie je nog steeds de LOB , de lange bob, boven de schouder gedragen en langer dan de kaaklijn, stijl deze af met de B.R.U.S.H 30 of 40 en je hebt de trend te pakken die super vrouwelijk en sexy is!!

Ook wordt de LOB vaak gecombineerd met een “pony”, of dit bij jou staat is natuurlijk afhankelijk van je gezichtsvorm , wel is het een andere pony dan die we van vroeger kennen, dus mocht je er zelf de schaar in willen zetten? Ik zou zeggen kom toch even langs want dit luistert nog al nauw!! Om jouw model nog meer kracht bij te zetten, is ook de kleur weer bepalend! Zo is het heel leuk om in de contouren wat babylights te plaatsen , het opent je gezicht en je uitstraling zal verzachten.

 

De trend in haarkleuren voor deze winter zal doorzetten in rustig verlopende tinten blond of bruin. Je moet eigenlijk niet aan kunnen wijzen waar de ene kleur begint en waar hij weer ophoudt, het vloeit in elkaar over. Er wordt met meerdere haarkleuren tegelijk in het haar gewerkt waardoor het zo mooi en rustig mogelijk oogt. Niet duidelijk aanwijsbaar dus. Natuurlijke balayage veel freehand painted haarkleuringen.

DE PIXIECUT

De Pixie cut, is de haartrend voor 2020/21 als je graag een kort koppie wilt, Afhankelijk van je gezichtsvorm kun je voor een lok of kortere voorpartij kiezen.

Trends zijn leuk om te volgen, gaan vaak minder snel dan we denken, op de catwalks lopen ze vaak erg voor op het straatbeeld, de jaren 80 komen daar vooral voorbij , David Bowie achtige koppies, matjes in de nek, de permanent

heeft zijn comeback. Maar dan wel met een twist van nu natuurlijk!! Blijf vooral kiezen wat jezelf leuk vindt en waar jij je goed bij voelt. Dat staat immers nog altijd het beste!!