Ken jij K18 al?

DETOX Jouw haar!!!

Shampoos, conditioners en andere haarproducten bevatten vaak was, siliconen en sulfaten die zich aan je haar hechten. Deze producten spoel je niet na een wasbeurt uit je haar er komt een laagje over het haar heen. Doordat er een laagje over het haar heen ligt, is het lastig voor vocht, en allerhande maskers, om het haar binnen te dringen, met als gevolg: droog haar, maar ook haarwaar geen volume meer in te krijgen is. Ook bij een natuurlijke krul zie je vaak dat er met heel veel olie e.d. gesmeerd wordt om het pluizen maar tegen te gaan, dit heeft maar heel kort effect en je blijft pluizig haar hebben. Daarom raden wij iedereen aan om wat vaker je haren te detoxen…

Een diepe reiniging van het haar heeft diverse zichtbare voordelen. Het belangrijkste is uiteraard dat het bijdraagt aan een betere gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Een detox behandeling reinigt immers volledig tot in de haarzakjes en zorgt dat de bloedcirculatie in de hoofdhuid verbeterd wordt.

De detox shampoo is een zuiverende shampoo die productopbouw uit het haar verwijdert en ervoor zorgt dat het haar weer schoonwordt. Het is een intensieve, diep reinigende shampoo die heel veel glans geeft aan jouw haren. We horen vaak in de salon, dat klanten graag wisselen van Shampoo, omdat ze dan geen effect meer hebben van de shampoo die ze reeds gebruiken. Dit zou niet nodig hoeven zijn als je een keer in de week met MAXI. WASH wast, een super goede detox

shampoo, die een schoon canvas van jouw haren en hoofdhuid maakt, de shampoo die je daarna kiest is wat je het aller liefste met je haar zou willen bereiken, dit kan natuurlijk van alles zijn, volume, hydratatie, kleurbehoud, repair. Deze shampoo’s komen dan veel beter tot zijn recht, en doen gelijk meer voor jouw haren!

Hoe vaak moet je nu eigenlijk je haren wassen?

1 keer wassen is reinigen, 2 keer wassen is verzorgen Als jij je haar de eerste keer wast, zal je merken dat je shampoo minder schuimt. Tijdens deze wasbeurt reinig je het haar en zet je de haarschubben open zodat bij een tweede keer wassen, de verzorgende ingrediënten van je shampoo in het haar kunnen dringen. Wanneer je shampoo’s gebruikt die sulfate en parabeen vrij zijn, zul je merken dat het minder schuimt, zeker de eerste keer, ga er niet meer van gebruiken, want je reinigt het haar toch! In goedkope chemische shampoo’s zit een schuimactivator, dit zodat jij denkt dat de shampoo beter zijn werk doet.

En dan tot slot

Sluit je haren altijd met een conditioner!! Ook hierin zijn vele keuzemogelijkheden. Een conditioner sluit de haarschubben, zodat je haar weer glanst, beter doorkambaar is, maar een conditioner draagt ook zeker bij als jij volume in je haren wilt! Wel blijft belangrijk dat ook de conditioner op zo af en toe gedetoxed haar wordt aangebracht.