WAT BETEKENT DE HERFST VOOR JOU?

Ook ik heb daar alweer heel veel zin in, wat ga ik dit najaar kopen om mijn kast weer aan te vullen.?Wat zijn de trends op modegebied? Ga ik hieraan mee doen, of kijk ik een beetje toe aan de zijlijn?

Vandaag is het gelukkig nog prachtig weer, op sommige plaatsen wordt het zelfs nog 28 graden!! Een super strand dag dus nog!!

En toch begint bij mij de herfst al te kriebelen, overal zie je alweer nieuwe collecties de winkels binnen stromen, nieuwe outfits worden volop op Instagram geshowd, de etalages veranderen weer in winterse sferen….

Ook ik heb daar alweer heel veel zin in, wat ga ik dit najaar kopen om mijn kast weer aan te vullen.?Wat zijn de trends op modegebied? Ga ik hieraan mee doen, of kijk ik een beetje toe aan de zijlijn?

 

Breng in jouw lange haar een Hidden twist aan, de onderkant van je haren lichten een klein beetje op, nee geen zwart-wit effecten , maar heel subtiel, ook heel leuk als je een messie knot of staart draagt.

Voor wat fijner haar kun je denken aan wat meer laagjes, kijk eens voor ideeën naar de shag haircut, ook deze kun je in vele varianten knippen. Verander je scheiding eens, ook dan krijg je een andere look.

De pony is in vele varianten ontzettend leuk, in zowel korter als langer haar, de lengte van de pony hangt af van jouw gezichtsvorm en de dikte van je haren, voor bijna iedereen is hier een leuke variant voor, combineer je pony met een face framing en je zal zien dat deze kleine verandering heel veel te weeg brengt.

Wat kleding betreft kun je wat makkelijker aan de mode meedoen, koop een broek met wijde pijpen en een spencer voor dit najaar, gooi er een fluffy jas overheen en je hebt een trendy outfit. Met haren vind ik dat altijd wat moeilijker, zomaar even een kort koppie laten knippen terwijl je lange lokken over je schouders vallen doe je niet zo 123…. Of je hebt heel fijn haar dat soms maar moeilijk in model te krijgen is.

Toch kun je gelukkig ook op haargebied aan trends meedoen zonder al te veel veranderingen en zijn er ook dit najaar weer heel veel leuke trendy koppies te zien.