Zo hou je je haarkleur
langer mooi

Geschreven door Jessica Snel

Gebruik na je wasbeurt altijd een conditioner, haarschubben worden namelijk na iedere wasbeurt open gezet, door deze goed te sluiten hou je de kleur langer in het haar vast.

Was je haren pas weer na minimaal 3 dagen

Stel eens een wasbeurt uit, of was je haar 1keer met de RE-STORE , dit product heeft een licht reinigende werking en geeft een proteïne shot aan het haar.

Ook kun je je wasbeurt een keer uitstellen met FRESH-HAIR, dit product is een droogshampoo die vuil overtollige productrestanten uit het haar haalt. Tegelijkertijd brengt dit product weer texture in je haar waardoor het echt weer een dag goed zal zitten.

Bescherm je haar tegen zon met een leuke hoed of een product met uv-filter erin. System Professional heeft de Heliospray, een goede spray, niet vet en voorkomt ook dat je hoofdhuid verbrand, twee vliegen in 1 klap dus….

Wanneer je lekker naar het strand gaat of naar het zwembad steek dan vooral je haren op, zee- en chloorwater zijn echt niet goed voor jouw mooie kleur.

Kom tussen je kleur afspraken langs voor een Glossing, deze frist je haarkleur direct op en laat jouw haar dan nog 3 weken stralen!!!

Ook hebben we voor thuis de COLOURING-ANGELS, of COLOR FRESH treatments ,in verschillende kleurtonen, die ervoor zorgen dat je haarkleur zijn frisheid behoudt.

deel dit artikel

Wil je een afspraak maken?

Dat is geen probleem bij Snel Kappers! Op elk moment van de dag kun jij je afspraak zelf maken middels onze website. Toch liever zonder afspraak naar de kapper? Kom gerust langs bij één van onze salons in Alphen aan den Rijn, Boskoop of Gouda.

Voel je thuis

Zodra je binnenstapt bij één van onze salons, voel je je meteen op je gemak. Een verse kop koffie of een fris glas citroenwater helpt hierbij. Kom je in de avonduren? Dan staat er een glas witte wijn of een lekker koud biertje voor je klaar.