Over ons

Ontdek een haarervaring die begint met oprechte aandacht.

Gepersonaliseerde aandacht

Bij Snel Kappers begint jouw ervaring met onverdeelde aandacht voor je haar. Voorafgaand aan de knip- en kleursessie nemen we de tijd om samen jouw haar te bekijken en de beste mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar precies te begrijpen wat jij voor ogen hebt: wat bevalt je aan je haar en wat zou je graag anders zien? Op deze manier kunnen we tijdens het knippen nauwkeurig inspelen op jouw wensen.

Voel je thuis vanaf het eerste moment

Bij binnenkomst in onze salon streven we ernaar dat je je direct op je gemak voelt. Of je nu ’s ochtends langskomt voor een snelle opfrisbeurt of ’s avonds voor een ontspannen moment, we bieden een warm welkom en kijken ernaar uit je een geweldige ervaring te bezorgen.

Ambachtelijk vakwerk op maat

Terwijl we jouw haar knippen en/of kleuren, nemen we je stap voor stap mee in het proces en leggen we uit waarom we bepaalde keuzes maken. Na het knippen volgt het moment van ultiem maatwerk: we knippen je haar na zodra het droog is. Voor je ogen ontvouwt zich de perfecte driedimensionale coupe die volledig aansluit bij jouw wensen.

Langdurig mooi haar

Bij Snel Kappers voorzien we je niet alleen van een prachtige coupe, maar geven we ook advies voor de dagelijkse verzorging en styling om je nieuwe look langdurig te behouden. Na je bezoek ontvang je samples van de gebruikte producten, zodat je thuis kunt ontdekken hoe ze in jouw dagelijkse routine bevallen.

Wat onze klanten zeggen

Klantreviews zijn voor ons een waardevolle bron van feedback en inspiratie. Ontdek wat onze gewaardeerde klanten over ons te zeggen hebben en ervaar zelf waarom Snel Kappers de voorkeur geniet

Snel Kappers Alphen ad Rijn

“Ze hebben mijn haar heel goed gedaan, dus het zit allemaal goed”

Robin Giotto

Snel Kappers Boskoop

“Als je een afspraak hebt, word je snel en vriendelijk geholpen.”

Mandy Duyns

Snel Kappers Gouda

“Mijn zoon kreeg een mooie knipbeurt tijdens een vrolijk gesprek.”

Romein Ivo

Onze salons

Selecteer eenvoudig de Snel Kappers vestiging die het beste bij jou past en geniet van een persoonlijke en efficiënte service.

Alphen aan den Rijn

Ouvertureweg 127
2402 DX Alphen aan den Rijn
0172 420 039

Boskoop

Galerij 4
2771 XJ Boskoop
0172 213 187

Gouda

Swadenburg 66
2804 VH Gouda
0182 539 457