Snel Kappers

Kapper in Alphen aan den Rijn

Voor knippen, kleuren, stylen ben je bij onze salon in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Kom naar de kapper met & zonder afspraak. Of kom gerust langs voor advies over kleur- verzorgings- of knipbehandelingen die het beste bij jouw haar past.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Ben je op zoek naar een
kapper in Alphen aan den Rijn ?

Ouvertureweg 127
2402DX Alphen aan den Rijn
0172 – 42 00 39
Onze kapsalon in Alphen aan den Rijn is geopend van maandag t/m zaterdag en biedt zeer ruime openingstijden.

Aandacht voor haar staat bij Snel Kappers centraal. Bij elk bezoek aan Snel Kappers bieden wij diverse haaradvies momenten om jouw look en haarkwaliteit optimaal te behouden. Onze ervaren kappers in Alphen aan den Rijn streven samen met jou naar het ultieme kapsel.

Snel Kappers zijn een begrip in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Gouda. Wij werken met de producten van Wella Professional, SP en Kevin Murphy.

volg ons op social media

SNELKAPPERS Alphen aan de Rijn

Elke donderdagavond
vanaf 17:30 uur
MANNENAVOND!

Elke donderdagavond betekent voor Snel Kappers Alphen aan den Rijn dat er weer een Mannenavond is. Vanaf 17:30 uur tot 20:30 uur kunnen mannen tegen een voordeling tarief gewassen, geknipt & gestyled worden!

wassen / knippen / stylen

€ 21,95
Knippen | kleuren | stylen

Je bezoek aan onze kapper in Alphen aan den Rijn

Je bezoek aan Snel Kappers begint met oprechte aandacht voor je haar. Voordat onze haarstylist aan de slag gaat, bekijken we samen je haar en bespreken de beste mogelijkheden. We willen precies weten wat jij wilt: wat bevalt er goed aan je haar, en wat zou je graag anders willen? Zo kunnen we bij het knippen goed rekening houden met jouw wensen.

Top. Altijd plek ook zonder afspraak.
Goede ideeën voor een nieuw kapsel.

Bas

Google Reviews

Kom ik al 20 jaar of langer. Dat zegt toch ook wel wat, vind ik
Job

Google Reviews

Gezellig..mooie zaak…lieve mensen.. ze nemen de tijd voor je
Ria

Google Reviews

Verzorging op maat

De beste verzorgingsproducten van Eleven Australia & Kevin Murphy

Eleven Australia

Onze producten zijn dierproefvrij en PETA-goedgekeurd en maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals Australische woestijnkalk, avocado-olie en antioxidantrijke Australische Quandong voor maximale efficiëntie.

Kevin Murphy

Wij, van Snel Kappers, geven om het milieu en dat is precies waar ook Kevin Murphy om geeft bij het ontwikkelen en maken van hun haarverzorgingsproducten. Bovendien zijn alle producten parabeen- en sulfaatvrij!

Vragen of een opmerking?

Stuur ons gerust een bericht middels ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor vragen over specifieke kleurwensen of behandelingen raden wij dat je even langs komt bij onze salon.

    Naam*
    Email*
    Alphen ad RijnBoskoopGouda
    Bericht*