Snel Kappers

Alphen aan den Rijn

Voor knippen, kleuren, stylen ben je bij onze salon in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Kom ook gerust langs voor advies over kleur- verzorgings- of knipbehandelingen die het beste bij jouw haar past. Snel Kappers Alphen aan den Rijn werkt met afspraak.

Ben je op zoek naar een kapper in Alphen aan den RIjn

Onze kapsalon in Alphen aan den Rijn is geopend van dinsdag t/m zaterdag en biedt zeer ruime openingstijden.Wij werken met afspraak, maar je kunt altijd even binnenlopen als je in de buurt bent. Als wij op dat moment plaats hebben helpen wij je natuurlijk graag!

Aandacht voor haar staat bij Snel Kappers centraal. Bij elk bezoek aan Snel Kappers bieden wij diverse haaradvies momenten om jouw look en haarkwaliteit optimaal te behouden. Onze ervaren kappers in Alphen aan den Rijn streven samen met jou naar het ultieme kapsel.

Snel Kappers zijn een begrip in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Gouda. Wij werken met de producten van Wella Professional, SP en Kevin Murphy.

volg ons op social media!

OUVERTUREWEG 127
2402DX ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 – 42 00 39

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag tijdelijk gesloten
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Mannenavond
bij snel kappers Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond betekent voor Snel Kappers Alphen aan den Rijn dat er weer een Mannenavond is. Vanaf 17:30 tot 20:30 kunnen mannen tegen een voordelig tarief gewassen, geknipt & gestyled worden!

professionele producten
voor jouw haar.

Snel Kappers werkt uitsluitend met de beste haarproducten van gerenommeerde merken. Zo werken wij onder andere met de merken Eleven Australia en Kevin Murphy.

Wat onze klanten
over ons zeggen

"Top. Altijd plek ook zonder afspraak.
Goede ideeën voor een nieuw kapsel."

"Kom ik al 20 jaar of langer. Dat zegt toch ook wel wat, vind ik."

"Gezellig..mooie zaak…lieve mensen.. ze nemen de tijd voor je."