Snel Kappers

Kapper in Gouda

Snel Kappers is al ruim 20 jaar gevestigd in Gouda, met ervaring in stylen, kleuren & knippen. Kom naar de kapper met afspraak, zodat jij altijd weet wanneer je geholpen gaat worden.

Openingstijden

Wij zijn
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 20:30 uur
Vrijdag 09:00 - 20:30 uur
Zaterdag 08:00 - 15:00 uur

Ben je op zoek naar een
kapper in Gouda ?

Swadenburg 66
2804 VH Gouda
0182 – 53 94 57

Onze kapsalon in Gouda is geopend van dinsdag t/m zaterdag en biedt zeer ruime openingstijden. Wij werken altijd met afspraak en je vindt ons naast het winkelcentrum Bloemendaal.

Aandacht voor haar staat bij Snel Kappers centraal. Bij elk bezoek aan Snel Kappers bieden wij diverse haaradvies momenten om jouw look en haarkwaliteit optimaal te behouden.

Snel Kappers zijn een begrip in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Gouda. Wij werken met de producten van Wella Professional, System Professional en Kevin Murphy.

volg ons op social media
Knippen | kleuren | stylen

Je bezoek aan Snel Kappers
Gouda

Je bezoek aan Snel Kappers Gouda begint met oprechte aandacht voor je haar. Voordat onze haarstylist aan de slag gaat, bekijken we samen je haar en bespreken de beste mogelijkheden. We willen precies weten wat jij wilt: wat bevalt er goed aan je haar, en wat zou je graag anders willen? Zo kunnen we bij het knippen goed rekening houden met jouw wensen.

Zeer goede buurtkapper waar de medewerkers goed geschoold blijven. Wel wat aan de dure kant Desiree

Google Reviews

Super cool voor een lage prijs, top Paul

Google Reviews

Wie je ook knipt. Het is altijd goed. Dat is prettig want daardoor hoef je nooit te wachten tot jouw favoriete kapper plek heeft. Remco

Google Reviews

Verzorging op maat

De beste verzorgingsproducten van System Professional , Wella & Kevin Murphy

System Professional

Je haar krijgt nieuwe energie door de producten van System Professional. Deze producten zijn precies af te stemmen op de unieke behoeftes van jouw haar, waardoor ze voor iedereen de ideale oplossing bieden.

Wella Professionals

Wella Professionals, al ruim 135 jaar een begrip binnen het kappersvak. De eerste fabriek werd al in 1904 geopend. Wella biedt ons een uitgebreid assortiment van de beste haarverzorgingsproducten & tools.

Kevin Murphy

Wij, van Snel Kappers, geven om het milieu en dat is precies waar ook Kevin Murphy om geeft bij het ontwikkelen en maken van hun haarverzorgingsproducten. Bovendien zijn alle producten parabeen- en sulfaatvrij!

Naar de kapper in Gouda

Met & zonder afspraak

Vragen of een opmerking?

Stuur ons gerust een bericht middels ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor vragen over specifieke kleurwensen of behandelingen raden wij dat je even langs komt bij onze salon.

Alphen ad RijnBoskoopGouda

snelkappers in Gouda en Boskoop

Liever naar de kapper in Gouda of Boskoop?

Naast onze salon in Gouda, zijn wij ook gevestigd in Alphen aan de Rijn & Boskoop.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com