Snel Kappers

Kapper in Boskoop

Voor knippen, kleuren, stylen ben je bij onze salon in Boskoop aan het juiste adres. Kom naar de kapper met & zonder afspraak. Of kom gerust langs voor advies over kleur- verzorgings- of knipbehandelingen die het beste bij jouw haar past.

Openingstijden

Wij zijn
Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 20:30 uur
Vrijdag 09:00 - 20:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur

Ben je op zoek naar een
kapper in Boskoop ?

Galerij 2-4
2771 XJ Boskoop
0172 – 21 31 87

Onze kapsalon in Boskoop is geopend van maandag t/m zaterdag en biedt zeer ruime openingstijden. Wij werken met en zonder afspraak en je vindt ons naast de grote brug in Boskoop.

Bij elk bezoek aan Snel Kappers bieden wij diverse haaradvies momenten om jouw look en haarkwaliteit optimaal te behouden.

Snel Kappers zijn een begrip in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Gouda. Ons team werkt met Wella Professional, SP en Kevin Murphy.

volg ons op social media
Bij SNELKAPPERS Boskoop

Elke donderdagavond vanaf 17:30 uur is het MANNEN AVOND !

Elke donderdagavond betekent voor Snel Kappers Boskoop dat er weer een mannen avond is. Speciaal voor de heren bieden wij een speciale mannenavond. Waarin we jou centraal zetten. Geniet van een biertje, terwijl wij je haar knippen, tegen een aannemelijk herentarief.

Wassen, Knippen & Stylen

voor € 21,50

Knippen | kleuren | stylen

Je bezoek aan
Snel Kappers Boskoop

Je bezoek aan Snel Kappers begint met oprechte aandacht voor je haar. Voordat onze haarstylist aan de slag gaat, bekijken we samen je haar en bespreken de beste mogelijkheden. We willen precies weten wat jij wilt: wat bevalt er goed aan je haar, en wat zou je graag anders willen? Zo kunnen we bij het knippen goed rekening houden met jouw wensen.

Top service, een echte aanrader! Nemen alle tijd voor je en zorgen dat je tevreden de deur uitgaat. Daan

Google Reviews

Goede service en vriendelijkheid Jaco

Google Reviews

Vandaag voor het eerst geweest, prachtige zaak super vriendelijk personeel…4 uur bezig geweest om mijn haar op te knappen na mijn zelf verfpogingen met echt prachtig resultaat! En moeite waard om van berkel naar Boskoop te rijden! Mandy

Google Reviews

Verzorging op maat

De beste verzorgingsproducten van System Professional , Wella & Kevin Murphy

System Professional

Je haar krijgt nieuwe energie door de producten van System Professional. Deze producten zijn precies af te stemmen op de unieke behoeftes van jouw haar, waardoor ze voor iedereen de ideale oplossing bieden.

Wella Professionals

Wella Professionals, al ruim 135 jaar een begrip binnen het kappersvak. De eerste fabriek werd al in 1904 geopend. Wella biedt ons een uitgebreid assortiment van de beste haarverzorgingsproducten & tools.

Kevin Murphy

Wij, van Snel Kappers, geven om het milieu en dat is precies waar ook Kevin Murphy om geeft bij het ontwikkelen en maken van hun haarverzorgingsproducten. Bovendien zijn alle producten parabeen- en sulfaatvrij!

Naar de kapper in Boskoop 

Met & zonder afspraak

Vragen of een opmerking?

Stuur ons gerust een bericht middels ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor vragen over specifieke kleurwensen of behandelingen raden wij dat je even langs komt bij onze salon.

Liever naar de kapper in Gouda of Alphen aan den Rijn?

Naast onze salon in Alphen aan den Rijn, zijn wij ook gevestigd in Gouda & Boskoop.