Snel Kappers

Boskoop

Voor knippen, kleuren, stylen ben je bij onze salon in Boskoop aan het juiste adres. Kom ook gerust langs voor advies over kleur- verzorgings- of knipbehandelingen die het beste bij jouw haar past. Snel Kappers Boskoop werkt uitsluitend met afspraak.

Ben je op zoek naar een kapper in Boskoop

Onze kapsalon in Boskoop is geopend van dinsdag t/m zaterdag en biedt zeer ruime openingstijden. Wij werken met afspraak, maar je kunt altijd even binnenlopen als je in de buurt bent. Als wij op dat moment plaats hebben helpen wij je natuurlijk graag! Je vindt ons naast de grote brug in Boskoop.

Bij elk bezoek aan Snel Kappers bieden wij diverse haaradvies momenten om jouw look en haarkwaliteit optimaal te behouden.

Snel Kappers zijn een begrip in de regio Alphen aan den RijnBoskoop en Gouda. Ons team werkt met Wella Professional, SP en Kevin Murphy.

volg ons op social media!

GALERIJ 2-4
2771 XL BOSKOOP
0172 – 21 31 87

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 20:30
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag gesloten

Mannenavond
bij snel kappers Boskoop

Elke donderdagavond betekent voor Snel Kappers Boskoop dat er weer een Mannenavond is. Vanaf 17:30 tot 20:30 kunnen mannen tegen een voordelig tarief gewassen, geknipt & gestyled worden!

professionele producten
voor jouw haar.

Snel Kappers werkt uitsluitend met de beste haarproducten van gerenommeerde merken. Zo werken wij onder andere met de merken Eleven Australia en Kevin Murphy.

Wat onze klanten
over ons zeggen

"Top. Altijd plek ook zonder afspraak.
Goede ideeën voor een nieuw kapsel."

"Kom ik al 20 jaar of langer. Dat zegt toch ook wel wat, vind ik."

"Gezellig..mooie zaak…lieve mensen.. ze nemen de tijd voor je."